Τηλ. 2114098804 (10:00-18:00) - Δωρεά μεταφορικά για αγορές άνω των 39.00€, εντός Ελλάδας.

Πολιτική Επιστροφών

Κατά την παραλαβή του δέματος, οφείλετε να ελέγξετε τα προϊόντα για τυχόν λάθος στην παραγγελία ή για κάποιο ελάττωμα στα είδη. Στην περίπτωση ελαττώματος, οφείλετε να μας ενημερώσετε εντός δύο ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία άφιξης στο κατάστημα που εξυπηρετεί την διεύθυνσή σας και η επαναποστολή του προϊόντος είναι δωρεάν.  

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής/αλλαγής ολόκληρης της παραγγελίας ή μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα άφιξης στο κατάστημα που εξυπηρετεί την διεύθυνσή σας, εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η επιστροφή του προϊόντος χρησιμοποιώντας την αρχική του συσκευασία, να συμπεριλαμβάνονται όλα τα κουτιά, οι ταμπέλες, την απόδειξη λιανική πώλησης και τα περιτυλίγματά του. Καμία αίτηση αλλαγής και επιστροφής δεν θα γίνει δεκτή εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμά του ή είναι κατεστραμμένο. Τέλος, η αποστολή του δέματος θα πρέπει να γίνεται με την ACS  courier.  

Για την επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος ενημερώστε μας καλώντας στο 211-4098804 ή μέσω e-mail στο info@eudia.gr  

Στα μαγιό και στα σκουλαρίκια δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής/επιστροφής για λόγους υγιεινής.  

ΕΛΛΑΔΑ  

• Στην περίπτωση επιστροφής τα έξοδα επιστροφής (2 €) επιβαρύνουν εσάς από την αξία των προϊόντων (δεν επιστρέφεται η αντικαταβολή). Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό σας εντός 5 εργάσιμων ημερών.  

• Σε περίπτωση που η αρχική παραγγελία ξεπερνάει τα 39 €, τότε τα αρχικά έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς.  

• Στην περίπτωση αλλαγής χρώματος ή μεγέθους, η πρώτη αλλαγή γίνεται δωρεάν ενώ σε επόμενες αλλαγές επιβαρύνεστε με χρέωση 6 €.  

• Για προϊόντα αξίας μικρότερης των 15 ευρώ, δεν γίνονται δωρεάν αλλαγές αλλά επιβαρύνεστε με χρέωση 6 €.  

• Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντος, η πρώτη αλλαγή γίνεται δωρεάν ενώ σε επόμενες αλλαγές επιβαρύνεστε με χρέωση 4 €. Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντος σε προϊόν μεγαλύτερης αξίας, η χρέωση αντικαταβολής (2 €) επιβαρύνει εσάς. Δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα μικρότερης αξίας με επιστροφή χρημάτων.  

 Σε περίπτωση που η αρχική παραγγελία ξεπερνάει το ποσό των μειωμένων ή δωρεάν εξόδων αποστολής, τότε τα αρχικά έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς.  

ΚΥΠΡΟΣ  

• Στην περίπτωση επιστροφής τα έξοδα επιστροφής (7 €) επιβαρύνουν εσάς. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό σας εντός 5 εργάσιμων ημερών.  

• Στην περίπτωση αλλαγής χρώματος ή μεγέθους τα έξοδα επιστροφής (7 €) και αποστολής (7 €) επιβαρύνουν εσάς .  

• Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντος τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντος σε προϊόν μεγαλύτερης αξίας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αρχικά μαζί μας για να προχωρήσουμε εμείς στην ολοκλήρωσή της. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος σε προϊόν μικρότερης αξίας, θα γίνεται κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σας εντός 5 εργάσιμων ημερών.  

• Σε περίπτωση που η αρχική παραγγελία ξεπερνάει το ποσό των μειωμένων ή δωρεάν εξόδων αποστολής, τότε τα αρχικά έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς.  

X